Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Er ging iets fout. Probeer het later nog eens opnieuw, of stuur ons een mailtje.
Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de laatste trends en weetjes.

Beleef topreizen richting Afrika en Oceanië, Live To Travel!

next-level boekingsite

Live To Travel is dé reisspecialist voor reizen naar Afrika of Oceanië. Georganiseerde groepsreizen en maatwerkreizen zijn hun specialiteit. Om reizen op maat aan te kunnen bieden, had Live To Travel een cutting-edge boekingswebsite nodig.

Altijd al naar Afrika of Oceanië willen gaan maar niet weten waar te starten bij het plannen van zo’n reis? Live To Travel helpt je graag verder. Van low-cost groepsreizen tot exclusieve en intens persoonlijke reizen op maat. Live To Travel heeft een jarenlange ervaring in de reissector, maar na het beslissen dat ze een nieuwe digitale strategie wilden, hadden ze daarvoor wel een partner nodig.

Die digitale partner vonden ze in Qite. Live To Travel wilde een cutting edge website die gebruiksvriendelijkheid, automatisatie en naadloze integraties vooropstelde. Qite is altijd trots op het afleveren van dergelijke websites. De hoogste kwaliteit gebruiksvriendelijkheid en performance integreren in een website is voor elke Qite-developer een erezaak.

De integraties van dynamische modules en een volledig geautomatiseerde bookingsengine maakt dat we een website hebben gebouwd die naast haar gebruiksvriendelijkheid ook flexibel kan ingezet worden voor de toekomst.

Loris, Developer bij Qite

Samen naar next-level

Qite en Live To Travel stelden samen een plan op van de essentiële zaken, verwachtingen en wensen om de website naar een hoger niveau te tillen. De website werd onder de loep genomen om de prioriteiten te bepalen. Site-architectuur herorganiseren en “mobile-first” implementeren waren slechts enkele van de essentiële stappen. De volledig geautomatiseerde boekingsmodule die Qite bouwde laat toe dat klanten zelf hun compleet persoonlijke reis samenstellen.

Visueel sterk, ongeacht het medium

Waarheen je reist is toch in grote mate bepaald door de foto’s en video’s die je van een bestemming ziet. Daarom spendeerde Qite extra tijd aan het design van de website, zodat ze prachtig is op desktop, tablet of smartphone. Ook de snelheid is om over naar huis te schrijven, zodat de gebruikerservaring optimaal is.

Een goed doordacht concept

De website van Live To Travel is grondig herwerkt door Qite. In het bijzonder op vlak van gebruiksvriendelijkheid, automatisatie en integratie werden grote sprongen voorwaarts genomen. De reisagenten kunnen alles vlotter opvolgen en beheren, en de klanten vinden sneller hun droomreis.

Responsive website, overal toegankelijk
Volledig geautomatiseerde bookingsengine
Backoffice-automatisatie voor de reisagent
Usability primeert doorheen de website