Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Er ging iets fout. Probeer het later nog eens opnieuw, of stuur ons een mailtje.
Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de laatste trends en weetjes.

Beleef topreizen richting Afrika en Oceanië, Live To Travel!

next-level boekingsite

Live To Travel is dé reisspecialist voor groepsreizen of maatwerkreizen richting Afrika en Oceanië. Dat vraagt dan ook om een cutting-edge boekingswebsite.

Live To Travel is reisspecialist voor prachtige maatwerkreizen richting Afrika en Oceanië. Zo verzekeren zij keer op keer topreizen, zowel op gebied van low-cost groepsreizen als exclusieve maatwerkreizen. Om hun bezoekers nog meer tevreden te stellen besloten Live To Travel en Qite dan ook om samen een volledig vernieuwde IT-strategie neer te zetten.
Daar hoorde een cutting edge website bij die gebruiksvriendelijkheid, automatisatie en naadloze integraties vooropstelden. Wie tegenwoordig rondsurft op het web, verwacht dan ook dat content, usability en performance van het hoogste niveau zijn. Laat dat nu net hetgene zijn wat we goed kunnen.

De integraties van dynamische modules en een volledig geautomatiseerde bookingsengine maakt dat we een website hebben gebouwd die naast haar gebruiksvriendelijkheid ook flexibel kan ingezet worden voor de toekomst.

Loris, Developer bij Qite

Samen naar the next-level

Er werd samen een concreet plan opgesteld met de requirements die nodig waren om de website naar the next level te tillen. Zo werd onder meer de site-architectuur onder de loep genomen, een volledig geautomatiseerde bookingsengine neergezet die het mogelijk maakt voor de bezoeker om de hele reis samen te stellen op zijn of haar maat, en is het concept ‘mobile-first’ doorheen de hele website naadloos geïmplementeerd.

Een pracht om te zien

Heeft een bezoeker een reis geboekt? Dan komt die volledig automatisch door bij de reisagent. Of je nu surft op smartphone, tablet of computer – de website is steeds een pracht om te zien. Dat, gecombineerd met een snelheid om ‘U’ tegen te zeggen. Kortom: opdracht geslaagd!

Een doordacht concept

Op gebied van usability, automatisatie en naadloze integratie werden heuse sprongen voorwaarts genomen. Zo is het vinden van je droomreis en de boeking ervan nog sneller mogelijk - maar ook voor de reisagent die alles vlot kan beheren en opvolgen.

Responsive website, overal toegankelijk
Volledig geautomatiseerde bookingsengine
Backoffice-automatisatie voor de reisagent
Usability primeert doorheen de website