Cases

Ontdek hier enkele projecten
vdk bank

vdk bank

De mobiele bankapplicatie van vdk bank, die staat voor ethisch en duurzaam bankieren, heeft innovatieve functionaliteiten en een gebruiksvriendelijke look & feel, aangepast aan de moderne noden van hun klanten.

Lineas

Lineas

Voor de grootste private aanbieder in Europa van vrachtvervoer per spoor is een charismatische b2b website een must. Lineas biedt spoorproducten met complete logistieke oplossingen.

Matexi

Matexi

Opnieuw koos deze gerenommeerde buurtontwikkelaar voor de bewezen knowhow van Qite voor de ontwikkeling van haar nieuwe corporate website met innovatief klantenportaal.

Koning Aap

Koning Aap

Het Amsterdamse Adventure Specialists - met prestigieuze reismerken als Koning Aap en Shoestring - is al klant bij Qite sinds onze opstart nu meer dan 10 jaar geleden. Een bewezen digital partnership waarop ze kunnen bouwen.

VPK Group

VPK Group

VPK Packaging staat voor duurzame verpakkingsoplossingen, 100% recycleerbaar. Qite ontwikkelt zowel de corporate website als subsites en handige web applicaties die hun sales business efficiënt digitaliseren.

Associated Weavers

Associated Weavers

Om de internationalisering van haar verschillende merken te ondersteunen, had deze innovatieve tapijtproducent hoog nood aan een robuust maar flexibel web platform, multi-brand en multi-language. Award winning website!

Beneo

Beneo

Als één van de grootste fabrikanten ter wereld van voedingsingrediënten, stelt Beneo ook hun expertise wereldwijd ter beschikking aan diverse stakeholders met het uitgebreide kennisportaal dat Qite voor hen ontwikkelde.

Vervaeke

Vervaeke

Voor de grootste aardappel groothandel van België ontwikkelde Qite talrijke web applicaties op maat die hun operationele werking sterk vereenvoudigen en de digitale transformatie faciliteren.

Hamann

Hamann

Voor Hamann International Logistics ontwikkelde Qite interactieve web applicaties op maat die een naadloos geautomatiseerde informatiedoorstroming waarborgen naar al hun klanten en chauffeurs over heel Europa.

Hoe kunnen we helpen?

Heb je vragen omtrent onze diensten of wil je eens van gedachten wisselen over je huidige digitale strategie? Ambities om je bedrijf digitaal op de kaart te zetten, maar geen idee waar te beginnen? Laat je gegevens na en we nemen snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons