Cases

Ontdek hier al onze projecten
Associated Weavers

Associated Weavers

Door een ongekende groei was er bij Associated Weavers nood aan een platform waarop alle 15 nieuwe websites, zowel multi-brand voor 7 merken als multi-language voor 2 verschillende regio’s, draaien.

Matexi

Matexi

De website van Matexi werd gemigreerd van een on-site server naar een nieuwe cloud-based oplossing van Azure. Als CMS kozen we samen met de klant voor Sitecore.

Remotec

Remotec

Remotec heeft zeer diverse en gespecialiseerde producten. We hebben een duidelijke corporate website ontwikkeld in verschillende versies in combinatie met een gebruiksvriendelijke B2B webshop die alle nicheproducten omvat.

Hamann

Hamann

Voor Hamman ontwikkelden we een nieuw selfservice klantenportaal en stroomlijnden we de samenwerking tussen de dispatch afdeling en de chauffeurs.

Beneo

Beneo

Beneo wou hun expertise aan al hun stakeholders ter beschikking stellen. Hiervoor hadden ze nood aan een kennisplatform in de vorm van een intranet.

Rabobank

Rabobank

We ontwikkelden een nieuwe website voor Rabobank zowel op vlak van technologie, design, user experience en marketing.

Vervaeke

Vervaeke

Vervaeke had heel wat langdurig manuele bedrijfsprocessen. Om efficiënter te kunnen werken, had de organisatie nood aan oplossingen om de operationele werking te vereenvoudigen.

Find My programme

Find My programme

Find My Programme, een online platform waar jongeren zichzelf kunnen matchen met een opleiding, had op korte termijn nood aan een nieuwe website.

vdk bank

vdk bank

De mobiele bankapplicatie van vdk bank heeft innovatieve functionaliteiten en een gebruiksvriendelijke look ’n feel aangepast aan de moderne noden van hun klanten.

Hoe kunnen we helpen?

Heb je vragen omtrent onze diensten of wil je eens van gedachten wisselen over je huidige digitale strategie? Ambities om je bedrijf digitaal op de kaart te zetten, maar geen idee waar te beginnen? Laat je gegevens na en we nemen snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons