SEO & Content Marketing

Datagedreven marketing inzetten voor organische groei

Search engine optimisation (SEO) of zoekmachineoptimalisatie behelst een hele resem acties die als doel hebben om je website hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google of Bing.

Qite helpt je om de juiste content strategie te ontwikkelen én draaiende te houden en om zo de vindbaarheid van je website op te drijven. We kennen de SEO-technieken en core web vitals om je ranking te verbeteren en je hoog te laten scoren.

Core Web Vitals (CWV)

De Core Web Vitals zijn een nieuwe set parameters die Google gebruikt om de gebruikerservaring op je website te meten. Het zoekalgoritme neemt voortaan ook de page experience mee om hoger zichtbaar te zijn in de zoekmachine. Dit behelst o.a. de laadsnelheid van afbeeldingen, de responsiviteit en de interactiviteit met je bezoekers.

Storytelling

Maar je website mag technisch nog zo doordacht zijn, inhoudelijk moet je een wervend verhaal vertellen. Content met een sterk verhaal en die relevant is voor je doelgroep. Waardevolle content informeert, inspireert en engageert. We verpakken je boodschap in een herkenbaar verhaal waarmee je kan uitpakken.

Data-driven marketing

Welke data gebruik je om je content strategie bij te sturen? Hoe vertaal je die vaak ingewikkelde data naar menselijke taal die inspireert en converteert? Een content strategie gebaseerd op jouw buikgevoel of wat enkele klanten zeggen schiet vaak de bal mis. Laat je bijstaan door onze ervaren marketing strategen.

Digitale strategieën

SEO en Content Marketing zijn twee krachtige digitale strategieën die elkaar perfect aanvullen en versterken. Terwijl SEO zich richt op het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, draait Content Marketing om het creëren en verspreiden van waardevolle content die jouw doelgroep aanspreekt.

Voordelen van jouw SEO & Content Marketing met Qite:

Samen een gesprek plannen? Contacteer ons