CMS & Website ontwikkeling

Een content management systeem afgestemd op je behoefte

Jouw website is nog steeds hét visitekaartje van je organisatie en is vandaag belangrijker dan ooit tevoren. Het ontwerp van je website moet niet alleen mooi ogen. Je website moet gebruiksvriendelijk zijn én geoptimaliseerd voor conversies.

Een professionele en doordachte website is de sleutel tot het online succesverhaal van jouw bedrijf. Met onze expertise zetten we jouw visie om in realiteit en creëren we een digitale etalage die jouw merk, producten en diensten laat schitteren.

Van strategie…

Eerst werken we samen met jou een website strategie uit. Welke doelstellingen wil je als organisatie behalen met je website? Welke doelgroep wil je bereiken? Welke features en flows moet de website hebben? We stellen de customer journey van diverse buyer persona’s op. Nadien kiezen we een CMS dat het beste aansluit bij deze strategie.

…over realisatie…

Een mooi en herkenbaar design en vlotte user experience zijn cruciaal in de digitale klantbeleving. Met doordachte content marketing die inspireert en overtuigt. Voordat jouw website live gaat, testen we die uiteraard grondig door. Zowel tijdens als na de livegang blijven we paraat om je te ondersteunen.

…naar conversie

De digitale klantenbeleving moet resulteren in het behalen van onze strategische doelstellingen. Aan de hand van analytics, data & intel gaan we optimalisaties implementeren. Zo kunnen we via heatmaps checken waar je bezoekers naar kijken. Ook via aangepaste content en marketingcampagnes helpen we jou te scoren.

Voordelen van jouw Website ontwikkeling met Qite:

Samen een gesprek plannen? Contacteer ons