Webshops & E-commerce

Een digitale etalage gemaakt om te converteren

Klaar om je aanbod van producten of diensten in de spotlight te zetten en je online sales te boosten? E-commerce is spectaculair gegroeid de voorbije jaren en bedrijven hebben dan ook een doordachte online marketing strategie nodig om blijvend het verschil te maken.

Qite verzekert jouw succesvolle digitale aanwezigheid met een digitale etalage die scoort. Bij online verkopen focussen wij op buyer journeys die leiden naar conversies.

CRM integraties

Een goede webshop is knap ontworpen, zet aan om te verkennen en te vergelijken en uiteindelijk… te kopen. Met andere woorden, een goede webshop is er een die de conversies, het aantal klanten én je omzet doet stijgen. Qite helpt jou met de juiste strategische en technologische keuzes, voor zowel B2B als B2C, en met succesvolle e-commerce platform implementaties.

Digital marketplaces

Marketplace marketing trekt meer kopers aan voor je producten. Bol.com of Amazon zijn geweldige digitale marktpleinen waar je strijdt om zichtbaarheid en scoort met performantie. Onze marketeers helpen je business case aan de juiste merkpresentatie, productpromotie en always-on campagnes. Uiteraard sluit je e-commerce naadloos aan bij je overige bedrijfsprocessen.

Social selling

Om je productaanbod online te verkopen via Facebοok, Instagram of Goοgle zul je social media kanalen moeten inzetten, actief promoten en optimaal onderhouden. Dankzij community-building helpen onze social media marketeers jou om duurzame relaties op te bouwen met je klanten. Ook zo worden kwalitatieve leads gegenereerd.

KPI’s en dashboards

Door gebruikersdata te analyseren kunnen we ons beter richten op klantensegmenten. Hoe sneller we begrijpen hoe je publiek zich gedraagt, hoe sneller we content en campagnes kunnen bijsturen, geld besparen én omzet winnen. Rapportages en handige dashboard overzichten tonen de KPI’s, prestaties en doelstellingen.

Voordelen van jouw Webshop met Qite:

Samen een gesprek plannen? Contacteer ons