Digital Empowerment

We ondersteunen jouw Digitale Transformatie door oplossingen op maat te bouwen op vlak van strategie, technologie, design en marketing.

Strategie

Richt je kompas op de toekomst. Met onze digitale strategie op maat zoeken we samen naar de juiste oplossingen. Het resultaat is een gedetailleerd actieplan waarin scope, timing en budget zorgvuldig omschreven staat.

Technologie

Zorg voor meer efficiëntie en concurrentievermogen door ideeën om te zetten naar innovatieve digitale oplossingen. Bij Qite kan je rekenen op de juiste balans tussen vernieuwing en solide technologieën.

Design

Bouw een onweerstaanbaar merk door middel van branding, een herkenbaar design en een uitmuntende User Experience. De waarde van je organisatie schuilt achter een sterk merk.

Online Marketing

Groei als organisatie door samen met Qite een sterke online marketing strategie uit te denken. Maximaliseer je conversies door de juiste kanalen in te zetten.

Recente cases

Associated Weavers

Associated Weavers

Door een ongekende groei was er bij Associated Weavers nood aan een platform waarop alle 15 nieuwe websites, zowel multi-brand voor 7 merken als multi-language voor 2 verschillende regio’s, draaien.

Beneo

Beneo

Beneo wou hun expertise aan al hun stakeholders ter beschikking stellen. Hiervoor hadden ze nood aan een kennisplatform in de vorm van een intranet.

Hamann

Hamann

Voor Hamman ontwikkelden we een nieuw selfservice klantenportaal en stroomlijnden we de samenwerking tussen de dispatch afdeling en de chauffeurs.

Matexi

Matexi

De website van Matexi werd gemigreerd van een on-site server naar een nieuwe cloud-based oplossing van Azure. Als CMS kozen we samen met de klant voor Sitecore.

Vervaeke

Vervaeke

Vervaeke had heel wat langdurig manuele bedrijfsprocessen. Om efficiënter te kunnen werken, had de organisatie nood aan oplossingen om de operationele werking te vereenvoudigen.

Bekijk enkele cases

Onze vacatures

Jobs
Bekijk al onze vacatures

Hoe kunnen we helpen?

Heb je vragen omtrent onze diensten of wil je eens van gedachten wisselen over je huidige digitale strategie? Ambities om je bedrijf digitaal op de kaart te zetten, maar geen idee waar te beginnen? Laat je gegevens na en we nemen snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons