Digital Empowerment

We ondersteunen jouw Digitale Transformatie door oplossingen op maat te bouwen op vlak van strategie, technologie, design en marketing.

Strategie

Richt je kompas op de toekomst. Met onze digitale strategie op maat zoeken we samen naar de juiste oplossingen. Het resultaat is een gedetailleerd actieplan waarin scope, timing en budget zorgvuldig omschreven staat.

Technologie

Zorg voor meer efficiëntie en concurrentievermogen door ideeën om te zetten naar innovatieve digitale oplossingen. Bij Qite kan je rekenen op de juiste balans tussen vernieuwing en solide technologieën.

Design

Bouw een onweerstaanbaar merk door middel van branding, een herkenbaar design en een uitmuntende User Experience. De waarde van je organisatie schuilt achter een sterk merk.

Online Marketing

Groei als organisatie door samen met Qite een sterke online marketing strategie uit te denken. Maximaliseer je conversies door de juiste kanalen in te zetten.

Recente cases

Associated Weavers

Associated Weavers

Om de internationalisering van haar verschillende merken te ondersteunen, had deze innovatieve tapijtproducent hoog nood aan een robuust maar flexibel web platform, multi-brand en multi-language. Award winning website!

Beneo

Beneo

Als één van de grootste fabrikanten ter wereld van voedingsingrediënten, stelt Beneo ook hun expertise wereldwijd ter beschikking aan diverse stakeholders met het uitgebreide kennisportaal dat Qite voor hen ontwikkelde.

Hamann

Hamann

Voor Hamann International Logistics ontwikkelde Qite interactieve web applicaties op maat die een naadloos geautomatiseerde informatiedoorstroming waarborgen naar al hun klanten en chauffeurs over heel Europa.

Matexi

Matexi

Opnieuw koos deze gerenommeerde buurtontwikkelaar voor de bewezen knowhow van Qite voor de ontwikkeling van haar nieuwe corporate website met innovatief klantenportaal.

vdk bank

vdk bank

De mobiele bankapplicatie van vdk bank, die staat voor ethisch en duurzaam bankieren, heeft innovatieve functionaliteiten en een gebruiksvriendelijke look & feel, aangepast aan de moderne noden van hun klanten.

Bekijk enkele cases

Onze vacatures

Jobs
Bekijk al onze vacatures

Hoe kunnen we helpen?

Heb je vragen omtrent onze diensten of wil je eens van gedachten wisselen over je huidige digitale strategie? Ambities om je bedrijf digitaal op de kaart te zetten, maar geen idee waar te beginnen? Laat je gegevens na en we nemen snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons