Technologie

Zorg voor meer efficiëntie en concurrentievermogen door ideeën om te zetten naar innovatieve digitale oplossingen. Bij Qite kan je rekenen op de juiste balans tussen vernieuwing en solide technologieën.

Van concept naar uitvoering

De ware kracht van een sterk business-idee schuilt in de uitvoering ervan. De kunst bestaat erin om de juiste technologie en digitale oplossingen aan te wenden om het beschikbare potentieel van nieuwe concepten maximaal te laten renderen. Maar hoe pak je dat aan? Op basis van onze digitale ervaring die we hebben opgebouwd in tal van sectoren van B2C tot B2B, van travel tot food, van de bouwindustrie tot e-commerce, kunnen we jou daar bij helpen.

Digitale oplossingen

We helpen organisaties bij

 

  • Web applicaties
  • Website ontwikkeling
  • Mobiele applicaties
  • E-commerce
  • API’s en systeem integraties
  • Automatisering van bedrijfsprocessen
  • Cloudhosting

Website ontwikkeling

Je website weerspiegelt de ziel van je organisatie of onderneming. Vertrekkende vanuit de customer journey begeleiden we jou doorheen het hele proces van planning, CMS-keuze, design, implementatie, testen en optimalisatie.

Software development

Je kan rekenen op onze jarenlange ervaring en expertise voor het ontwikkelen van software op maat van je bedrijf of organisatie. Hierbij kiezen we voor technologie die zich al heeft bewezen en klaar is voor de toekomst.

E-commerce

Boost je omzet en winstgevendheid met een eigentijds e-commerce beleid. We helpen je niet alleen om je webwinkel te optimaliseren maar vooral ook om leads te genereren en je klantenretentie te verhogen. 

Automatisering & integraties

Haal het maximum uit je bedrijfsprocessen op basis van een doorgedreven automatisering. Met de juiste integraties helpen we jou mee om efficiënter te werken en tegelijkertijd de kosten te verlagen.

Web applicaties op maat

Met de juiste functionaliteiten en een web applicatie op maat verbeter je de gebruikservaring van je klanten of medewerkers. Op basis van onze uitgebreide know-how bouwen we de passende app.

Cloudhosting

Laat je website hosten op een cloudplatform dat een ongeëvenaarde veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid biedt. We leveren state-of-the-art schaalbare cloud oplossingen van Microsoft Azure.

Vernieuwing en degelijkheid

Overal ter wereld voltrekt zich een ingrijpende digitale revolutie. Innovatie, wendbaarheid en marktontwikkeling worden allemaal versneld door technologische vooruitgang. De Covid-19 pandemie bespoedigde de digitalisering en automatisering, waardoor bedrijven zelfs in tijden van tegenspoed veerkrachtig konden blijven. Nieuwe technologieën als Artificiële Intelligentie, the Internet of Things, 5G netwerken, Edge en Quantum computing, Virtuele en Augmented Reality steken de kop op. Onze Business Analisten en software ontwikkelaars volgen deze trends op de voet en houden de blik op de toekomst. Tegelijkertijd bevelen wij solide technologieën aan die zich in het werkveld al meer dan bewezen hebben. Want niet elke trend op hype breekt zomaar door. Bij ons kan je rekenen op de juiste balans tussen vernieuwing en degelijkheid.

Hoe kunnen we helpen?

Heb je vragen omtrent onze diensten of wil je eens van gedachten wisselen over je huidige digitale strategie? Ambities om je bedrijf digitaal op de kaart te zetten, maar geen idee waar te beginnen? Laat je gegevens na en we nemen snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons