Mobiele web applicaties & PWA’s

Mobile App Development op maat van jouw organisatie

De mobiele revolutie heeft de manier waarop we met elkaar communiceren en zaken doen drastisch veranderd. Met een groeiend aantal smartphonegebruikers en een toenemende vraag naar mobiele diensten, evolueren we pijlsnel van ‘mobile-friendly’ naar ‘mobile-first’.

Bij Qite, jouw partner in digitale innovatie, begrijpen we dat elke gebruikersgroep uniek is en maken we mooie en efficiënte digitale applicaties en progressieve web applicaties (PWA's) in .NET die perfect passen binnen jouw workflows.

Wat zijn PWA’s?

Een Progressive Web App is een online applicatiesoftware die de beste eigenschappen van een (mobile-first) website en een native mobiele app perfect combineert. Je hoeft dus geen (native) app meer te downloaden van een centrale appstore. PWA’s zijn websites die op mobiele toestellen werken als een volwaardige native app.

Web-based

Alle mobiele web applicaties die wij maken zijn – uiteraard – web-based en responsief: het volstaat om online te zijn en op een browser te surfen naar een domeinnaam waar je inlogt met je gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te hebben tot je applicatie op elk ogenblik en met elk toestel, ongeacht het besturingssysteem.

Het belang van SaaS

Een Software-as-a-Service (SaaS) webapplicatie heeft talrijke voordelen ten opzichte van traditionele software-installaties, zoals de toegankelijkheid via een browser op elk device, het onderhoudsgemak bij hosting en upgrades, een flexibele schaalbarheid, de kostenbesparing van een maandabonnement in plaats van een (vaak) dure installatie.

Sleutel tot Digitale Innovatie

De kracht van web apps zit in hun snelheid, responsiviteit en gebruiksgemak. Ze laden razendsnel, passen zich naadloos aan elk schermformaat aan en bieden gebruikers een geïntegreerde user experience bezorgen. Bovendien bieden ze app-achtige functies zoals location based services en push-notificaties, die de betrokkenheid en klantretentie verhogen.

Analyse & Design

Na een grondige functionele en technische analyse waarin alle functionaliteiten in een checklist staan beschreven, kiezen we samen de beste technologie en digitale tools. We vertalen je noden naar een mooie en gebruiksvriendelijke front-end en hechten veel belang aan grafische vormgeving en user experience.

Development & Automated deploys

Tijdens de ontwikkeling bouwen we de applicatie in .NET. Programmeertalen als c#, ASP.NET, HTML, CSS, Angular en React kennen we als de beste. We werken agile in scrum met sprints van 2 weken en zetten Continuous Delivery op voor geautomatiseerde saves, builds, tests en releases.

Testing & Onderhoud

Unit testing, cross-browser testing, cross-device testing, security testing etc. garanderen dat het beoogde resultaat is gerealiseerd. Na oplevering blijven we instaan voor support en maintenance, en maakt doorontwikkeling steevast deel uit van onze aanpak.

Voordelen van jouw Mobile App Development met Qite:

Samen een gesprek plannen? Contacteer ons