Online marketing

Groei als organisatie door samen met Qite een sterke online marketing strategie uit te denken. Maximaliseer je conversies door de juiste kanalen in te zetten.

Inzetten op conversie via de juiste kanalen

De essentie van marketing is eenvoudig. Het juiste product of dienst op het juiste moment voorstellen aan de juiste klant. Meer dan ooit bestaan hier tal van mogelijkheden en kanalen voor. Maar hoe haal je het maximum uit je marketingbudget en -inspanningen? Hoe bepaal je wat voor jou de beste aanpak is? Wij helpen met het oplossen van deze vragen. De essentie van marketing is dan wel eenvoudig, de uitvoering vraagt om expertise. 

Een arsenaal aan middelen

We helpen organisaties bij

 

 • Inbound marketing
 • Content marketing
 • Marketing Automation & CRM
 • Social Media marketing
 • Digital marketing intelligence
 • E-mail marketing
 • Inbound marketing

  Trek kwalitatieve prospecten aan en vul je sales pipeline. Wij zijn gespecialiseerd op het vlak van leadgeneration campagnes waarbij we inspelen op de behoeftes en noden van potentiële klanten via Google Ads, Facebook & Instagram Ads, LinkedIn, Pinterest & E-mailmarketing.

  Content marketing

  Inspireer je community met sterke content. Stem de inhoud af op hun noden en trek moeiteloos nieuwe klanten aan. Wij creëren, produceren en promoten je content, whitepapers en video’s.

  Marketing Automation

  Automatiseer je marketinginspanningen en zet maximaal in op klantenservice. Je bespaart tijd en geld en creëert nieuwe inkomstenstromen. Onze marketeers begeleiden je van A tot Z.

  Digital marketing intelligence

  Neem de juiste beslissingen op basis van Data Intelligence. Data Intelligence kan je gebruiken om je marketingstrategie bij te sturen. Wij assisteren bij het verzamelen, opzetten, inzichtelijk maken en analyseren van je data. We verschaffen inzichten en aanbevelingen zodat je gefundeerde conclusies kan trekken.

  Social media marketing

  Versterk je sociale netwerken en bouw een community rond je merk. Mits de juiste aanpak zijn social media één van de belangrijkste tools in je marketing arsenaal om je product of dienst in de markt te zetten. Wij hebben de juiste ervaring en expertise in huis om je te helpen.

  E-mail marketing

  Start met e-mailmarketing om nieuwe leads binnen te halen of leads om te zetten in klanten. E-mail is een krachtig en effectief marketingkanaal met hoge ROI. Qite gaat voor jou op zoek naar de ideale e-mail software of integreert jouw huidige software met je CRM-pakket of webshop.

  Bereik kwalitatieve leads

  Marketeers zijn altijd op zoek naar manieren om te automatiseren, te optimaliseren en dingen eenvoudiger te maken. Het stelt ze in staat meer content te produceren en een hogere ROI te behalen. Één van de grootste uitdagingen waar bedrijven voor staan, is traffic en leads genereren. Volgens een rapport van HubSpot behalen 46% van de marketeers met goed geplande lead management strategieën tot meer dan 75% kwalitatieve leads. Door meer consistentie kunnen ze hun inkomsten in 6 tot 9 maanden tijd laten stijgen. Bedrijven die inzetten op kwalitatieve leads, realiseren 50% meer omzet tegen 33% lagere kosten. Bijna 90% van de gebruikers zegt dat hun marketing automatiseringsstrategie succesvol is. Wij bieden kennis op vlak van marketingautomatisering met platformen als HubSpot, Sitecore en Sharpspring.

  Hoe kunnen we helpen?

  Heb je vragen omtrent onze diensten of wil je eens van gedachten wisselen over je huidige digitale strategie? Ambities om je bedrijf digitaal op de kaart te zetten, maar geen idee waar te beginnen? Laat je gegevens na en we nemen snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Contacteer ons