Design

Bouw een onweerstaanbaar merk door middel van een herkenbaar design en een uitmuntende User Experience. De waarde van je organisatie zit in een sterk merk.

Connecties bouwen door middel van design

Het internet ziet er niet meer uit zoals tien jaar geleden en ook de website design trends zijn mee geëvolueerd. Succesvolle online spelers werken met uitgekiende designs die gericht zijn op conversie. Op basis van welke gebruikservaringen bouw jij een unieke band op met je website gebruikers? Hoe kan jij je merk online versterken? De vraag is eenvoudig, het antwoord des te complexer. Gelukkig kan je hiervoor een beroep doen op onze designers en UX-experten.

Meer dan een mooie website

We helpen organisaties bij

 

  • (Re)Branding
  • Webdesign
  • User Experience

Branding

Bouw een krachtig merkimago op door middel van een sterke branding. Een duidelijk logo, een pakkende slogan, de juiste kleuren en lettertype... Onze ervaren designers maken werk van een sterk en herkenbaar merk!

Webdesign

Maak van je website een echte “lead-magnet”. De keuze voor het juiste CMS, in combinatie met een aantrekkelijk ontwerp en gebruiksvriendelijk design, is in goede handen bij ons deskundig webteam.

User Experience

Zet in op een goed converterende website. Een uitmuntende gebruikerservaring verhoogt de interactie met je product of dienst. Onze User Experience (UI/UX) experten beheersen de psychologie van gebruikservaring.

Synergie tussen UX en Branding

Branding en User Experience (UX) worden vaak beschouwd als twee afzonderlijke disciplines die slechts af en toe op elkaar aansluiten, bijvoorbeeld bij het (her)ontwerpen van een website. In de kern gaat UX echter over het begrijpen van gebruikers en vervolgens het ontwerpen van nuttige producten en diensten die positieve ervaringen aanmoedigen. Branding is een belofte aan je klant. Een belofte die de klant laat weten wat hij kan verwachten. De verschillende contactmomenten met je merk, inclusief digitale producten, kunnen het beeld dat gebruikers van je merk hebben versterken of afbreken. Het is van vitaal belang voor je reputatie dat gebruikers niet alleen positieve ervaringen hebben met de producten of diensten van je bedrijf, maar ook positieve ervaringen opdoen met de digitale middelen die je merk versterken zoals je website/shop. Hiervoor dien je de psychologie van online gebruikers goed te doorgronden. En daarvoor kan je een beroep doen op onze experten, die op basis van testing en monitoring een ijzersterke ervaring hebben opgebouwd.

Hoe kunnen we helpen?

Heb je vragen omtrent onze diensten of wil je eens van gedachten wisselen over je huidige digitale strategie? Ambities om je bedrijf digitaal op de kaart te zetten, maar geen idee waar te beginnen? Laat je gegevens na en we nemen snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons