Webdesign

Voordat je kiest voor een nieuw webdesign voor jouw website/webshop, moet je een solide basis creëren door onderzoek te doen naar jouw doelgroep en te begrijpen wat voor soort website je wil maken. Bij de productie van webdesign komen verschillende disciplines aan bod waaronder de keuze van het CMS systeem, het grafisch ontwerp, SEO en de User Experience.

Bij Qite bouwen we een website op maat volgens de behoefte van jouw organisatie én doelgroep. We maken een duidelijke analyse waarbij we de vereisten in kaart brengen. Nadien gaan onze creatieve techneuten met hun esthetische en functionele skills aan de slag om in de stijl van jouw merkidentiteit een unieke website te ontwikkelen.

Contacteer onze experten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jouw website is het belangrijkste ankerpunt voor je digitale marketingacties. Het is dus van groot belang dat bezoekers omgezet worden in leads. Een optimale gebruikerservaring is hiervoor de sleutel tot succes.

Bij Qite zijn we gespecialiseerd in het maken van websites via Sitecore, Kentico & Umbraco. Ontdek meer over de talrijke mogelijkheden van website ontwikkeling bij Qite.