Webdesign

Innovatieve front-end die jouw business doet groeien

Webdesign is het ontwerpen van de voorkant van digitale applicaties. Hierbij staan de grafische vormgeving en gebruikerservaring centraal. Het vergt vaardigheid van de esthetische en functionele aspecten van websites en van de technologische tools waarmee een applicatie wordt gebouwd.

Qite bouwt websites, webshops en mobiele applicaties op maat, volgens de behoefte van jouw organisatie en doelgroep. We analyseren je noden en vertalen die naar een mooie én gebruiksvriendelijke frontend.

Solide onderzoek

Bij de productie van webdesign komen verschillende disciplines aan bod, waaronder de keuze van het CMS systeem, het grafische ontwerp, SEO en de User Experience. We maken een duidelijke analyse waarbij we de vereisten in kaart brengen. Nadien gaan onze creatieve techneuten met hun esthetische en functionele skills aan de slag.

Technische know-how

Vanuit een eerste designconcept maken we wireframes, dat zijn primaire weergaves van hoe de website er uiteindelijk gaat uitzien. Bij mockups gaan we nog een stap verder want die visualiseren de look & feel van de website en functionaliteiten. Tenslotte ‘slicen’ we het finale design naar kleine plaatjes code om een webpage te ontwikkelen.

Grafisch ontwerp

Bij een goed grafisch ontwerp vormen uitstraling en herkenbaarheid de basis. Het gebruik van de juiste kleuren en afbeeldingen dragen bij aan de gewenste look ‘n feel. We leggen de nadruk op geometrie, functionaliteit en eenvoud. Die zorgen immers voor een overzichtelijke indeling van de informatie en maken de website makkelijker te scannen.

Voordelen van jouw Webdesign met Qite:

Samen een gesprek plannen? Contacteer ons