Lead Generation

Het genereren van kwalitatieve leads en prospecten

Leadgeneratie is de doelgerichte strategie om de interesse van potentiële klanten (leads) te wekken en hun belangstelling voor de producten of diensten van jouw organisatie te identificeren. Het uiteindelijke doel is om de lead te converteren naar een sale.

Qite zal samen met jou de juiste doelgroep segmenteren, boeiende content creëren, en waardevolle acties opbouwen om die gewilde leads aan te trekken. Lead generation, scoring en nurturing komen aan bod op weg van kwalitatieve leads naar succesvolle conversies.

Wat is een lead

Een lead is iemand die interesse heeft getoond in jouw producten of diensten. Het invullen van een contactformulier op je website, het downloaden van een whitepaper of e-book, het inschrijven op je nieuwsbrief of event, maakt het mogelijk om de lead te benaderen en verder te informeren en enthousiasmeren over je merk en aanbod.

Hoe genereer je leads

Om leads te generen focus je op een combinatie van enerzijds inspirerende content die de waarde van je expertise aangeeft, en anderzijds cruciale, conversiegedreven items zoals o.a. aangepaste landingpagina’s, gerichte formulieren en opvallende call-to-actions. Monitor customer journeys en stuur constant bij.

De juiste dingen goed doen

Webpages en campagnes moeten opleveren voor je organisatie. In plaats van overal van in het begin aanwezig te willen zijn, kies je best één platform uit dat je consistent bewerkt tot de magie goed zit en je kwalitatieve leads capteert. We gaan via owned en paid media voor maximale relevantie en zichtbaarheid bij het juiste segment.

Voordelen van Lead Generation met Qite:

Samen een gesprek plannen? Contacteer ons