User Experience Design

Maximaliseer usability en boost je gebruikerservaring

Qite ontwerpt mooie én doordachte gebruikersinterfaces voor websites en web applicaties met focus op het maximaliseren van de bruikbaarheid (usability) en van de gebruikerservaring (user experience).

Door in te zetten op een doordachte usability, stem je jouw website of applicatie af op de gebruikersbehoefte en krijg je betere resultaten. Een sterke user experience maakt daarom essentieel deel uit van een succesvol design.

Prototypes

Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites, webshops en software applicaties op maat van jouw eindgebruikers. In de analysefase brengen we jouw doelgroep, hun behoeftes en de verschillende customer journeys in kaart. Gebaseerd op deze informatie, gaan onze designers aan de slag met een ontwerp.

Boost je gebruikerservaring

Het doel van een UX-ontwerp is om een gemakkelijke, efficiënte, relevante en plezierige ervaring voor de eindgebruiker te creëren. We doen dat onder andere door de juiste hoeveelheid dynamische content te integreren, een mooi herkenbaar design te ontwerpen, duidelijke call-to-actions te plaatsen en de website te optimaliseren voor mobiel.

Lead generation

Wil je meer leads halen uit je website? Een uitgelezen user experience zorgt voor meer kliks en conversies. Moedig gebruikers aan om klant te worden door volle focus te leggen op de gebruikersbeleving van je website. Je maakt je website immers voor hen! Een gebruiksvriendelijk ontwerp levert je daarom ook een voorsprong op je concurrenten.

User-tests

Niets zo vervelend als applicaties waar je niet snel en makkelijk je weg vindt. De layout van de inhoud op je website, de vormgeving van knoppen en teksten, kleurkeuzes, het beeldmateriaal… Over werkelijk alles wordt nagedacht. Omdat we willen weten wat er zich in het hoofd van de gebruiker of bezoeker afspeelt, doen we user-tests. Zo toont A/B-testing heel goed de impact van specifieke designkeuzes.

Voordelen van jouw UX Design met Qite:

Samen een gesprek plannen? Contacteer ons