.NET development

Software ontwikkeling van customized web solutions

.NET (spreek uit als dotnet) is een applicatieframework van Microsoft voor de ontwikkeling van software. Het is matuur, modern, stabiel, veilig, flexibel, innovatief, onderhoudsvriendelijk en schaalbaar.

.NET development met Qite is je laten ondersteunen door managed software ontwikkelaars. Wij zorgen voor de juiste development expertise op het juiste moment op de juiste plaats.

Inhouse of co-development

Onze software engineers werken op digitale projecten bij Qite of bij de klant. Ook kunnen we efficiënt en parallel in multi-teams werken aan de zijde van jouw inhouse IT- team. We voorzien de nodige capaciteit en expertise inzake analyses, tech setup, pm, design, development en testing. Als flexibele partner staan we garant voor een vlotte operationele werking. Qite levert de state-of-the-art-service, alle ontwikkelde code blijft eigendom van de klant.

De wereld van Microsoft

.NET is gemaakt en onderhouden door Microsoft en is een van dé leading frameworks voor software development wereldwijd.Programmeertalen als c#, C++, ASP.NET, HTML, CSS, Angular en React kennen we als de beste. Bij onze realisaties maken we gebruik o.a. van de ASP.NET MVC, van Azure voor cloud-based hosting, van Microservices voor een architectuur van schaalbare op zichzelf staande apps, en van Entity Framework Core.

Continuous Delivery infrastructuur

Qite is een agile-gestructureerde organisatie voorzien op Continuous Delivery met automated saves, builds, tests en releases. Dit geautomatiseerde, continue integratieproces verbetert de efficiëntie van ons bouw- en implementatieproces, en beperkt het risico op menselijke fouten tijdens een release. Met Apllication Insights wordt bovendien elke stap in het proces nauwkeurig gemonitored.

Software op maat

.NET is onze habitat: we bouwen high-end websites, ontwikkelen slimme applicaties (zowel native apps als PWA’s), integreren systemen, automatiseren workflows, kortom… we maken jouw leven makkelijker. Customized software solutions vereisen een gepersonaliseerde aanpak. Qite ontwikkelt web applicaties op maat die voldoen aan de specifieke behoeften en processen van jouw bedrijf.

Voordelen van jouw .NET development met Qite:

Samen een gesprek plannen? Contacteer ons