Microsoft Azure

Zorgeloze datacenter migraties naar hybrid of cloud solutions

Een performante infrastructuur opzetten en beheren met innovatieve software vereist een modern onderkomen, snel, veilig, schaalbaar, betrouwbaar, makkelijk te integreren, load balanced, met supersnelle blob storage en met een krachtige monitoring tool.

Als klant bepaal jij zelf waar je het beheer van jouw web applicatie huisvest, maar als je de keuze aan Qite laat, dan is Microsoft Azure onze geprefereerde habitat. Laat onze Azure experten jou begeleiden bij je hybride of cloud migratie.

Maximale veiligheid en schaalbaarheid

IT professionals en developers hebben in Azure de grootste vrijheid om applicaties te bouwen, deployen en beheren, terwijl Microsoft instaat voor maximale veiligheid en privacy. Laat je bijstaan door onze tech experten die je verzekeren van zorgeloze migraties, intelligente infrastructuur, optimale monitoring en tijdige interventies.

Datacenter migraties

De stap naar een digitaal datacenter in de cloud heeft een grote impact op jouw organisatie en maakt weer nieuwe, geautomatiseerde bedrijfsprocessen mogelijk. Qite helpt je dan ook op elk vlak bij je Azure migratie met o.a. je abonnement, database implementatie, data validatie en gebruikersverificatie, data cleansing en storage, security en beveiligingsaudits, en monitoring.

Intelligente data

Met de explosie van clouddiensten en de opkomst van artificiële intelligentie zijn bedrijven massaal bezig hun IT-systemen te moderniseren. Omdat AI de snelle inzameling van inzichten uit eigen data mogelijk maakt, is de technologie uitstekend inzetbaar voor de migratie naar de cloud. Algoritmes sturen perfect de schaalbaarheid van je Azure infrastructuur.

Voordelen van jouw Azure migratie met Qite:

Samen een gesprek plannen? Contacteer ons