Beneo

Grote speler in de voedingsindustrie die de expertise aan alle medewerkers en partners wereldwijd ter beschikking stelt. De uitbouw van een kennisplatform bleek een schot in de roos.

Bezoek de Beneo website

Innovatieve connectie tussen voeding en gezondheid

Beneo maakt deel uit van de Duitse Südzucker Groep - één van 's werelds toonaangevende levensmiddelenproducenten. Ze staan voor het leveren van een bijdrage aan goede voeding met als doel mens en dier gezond te houden. Om hun expertise aan al hun medewerkers en sales partners ter beschikking te stellen, had Beneo nood aan een kennisplatform in de vorm van een intranet. Hiervoor kwamen ze bij Qite komen aankloppen om een gebruiksvriendelijke en innovatieve oplossing te realiseren.

Alle informatie binnen handbereik

Qite ontwikkelde een proactief kennisplatform via Sitecore waaronder al hun documenten zijn samengebracht. Zowel productinformatie als technische informatie, maar ook de relevante juridische documenten. Deze informatie is intern georganiseerd op een overzichtelijke manier. Elke medewerker van Beneo heeft toegang tot de relevante informatie voor hun afdeling.

Progressive Web Hub

We brachten alle informatie om onder verschillende kanalen. Het is het mogelijk voor de medewerkers van Beneo om zich te abonneren op een kanaal naar wens. Zo ontvangen ze meldingen wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is in hun gekozen kanalen. Het resultaat is een interactieve gepersonaliseerde webapplicatie die ook geoptimaliseerd is voor gebruik op mobiele toestellen.

Innovatieve tools

Beneo heeft nu een Single Entry Point voor alle informatie en de noodzakelijke tools. Er zijn verschillende tools geïntegreerd in het intranet, elk met eigen doeleinden. Zo kan iemand eenvoudig samples aanvragen maar ook opvolgen en is het mogelijk om een analyse aan te vragen op de recepten die ontwikkeld zijn met de producten van beneo.

Meer info?

Heeft jouw bedrijf ook nood aan een kennisplatform? Of heb je een ander vraagstuk waar je geen juist antwoord op kan vinden? Neem dan zeker contact met ons op en ontdek wat Qite voor jouw organisatie kan betekenen.