Matexi

Deze gerenommeerde buurtontwikkelaar koos opnieuw voor Qite voor de ontwikkeling van een nieuwe corporate website met innovatief klantenportaal.

Bezoek de Matexi website

Bouwen aan de toekomst, met een robuuste website en client portal

Matexi is de grootste private woningbouwer van België die de beweging naar buurtontwikkeling en stedelijke reconversie in ons land op gang heeft gebracht. Ze staan in voor de ontwikkeling van inspirerende en geïntegreerde woonprojecten. Om deze groei te bestendigen, had Matexi nood aan een nieuw platform voor hun website, alsook aan diverse tools en features voor zowel hun interne medewerkers als hun klanten. Nadat we hadden samengewerkt voor een eerste grote migratie, besloot Matexi om ook dit project aan Qite toe te vertrouwen.

Performanter en gestroomlijnder

In een eerste fase werd de website gemigreerd van een on-site server naar de cloud. Hiervoor kozen we voor de oplossingen van Microsoft Azure. Backend werden nieuwe connecties opgezet en werd het oude CRM en CMS vervangen. Er werden tal van improvements doorgevoerd op het platform en we werkten in nauw overleg een innovatief klantenportaal uit.

Een klantgerichtere aanpak

Op de nieuwe website bouwden we een sterk interactief portaal waar klanten véél meer kunnen dan enkel hun documenten en facturen beheren en bekijken. Door een integratie met het service management systeem verloopt het contact tussen de klanten en de klantenservice vlot en efficiënt.

Vereenvoudigde CMS Interface

Ook aan de interne medewerkers van Matexi werd gedacht. We implementeerden een nieuwe, gepersonaliseerde user interface, waardoor content managers uiterst intuïtief nieuwe content kunnen creëren, editen en publishen. Door de connectie met marketing automation tools verloopt de opvolging van prospecten snel en gestroomlijnd.

Meer info?

Bij Qite denken we graag mee over jouw project! Op deze manier bouwen ook wij mee aan de toekomst van jouw bedrijf! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!