Matexi

Deze gerenommeerde buurtontwikkelaar koos opnieuw voor Qite voor de ontwikkeling van een nieuwe corporate website met innovatief klantenportaal.

Bezoek de Matexi website

Bouwen aan de toekomst, met een website zonder zorgen

Matexi is de grootste private woningbouwer van België die de beweging naar buurtontwikkeling en stedelijke reconversie in ons land op gang heeft gebracht. Ze staan voor de ontwikkeling van woningen en appartementen die zowel betaalbaar als duurzaam zijn. Om deze groei in goede banen te blijven leiden, had Matexi nood aan een upgrade van hun website op verschillende vlakken. Daarnaast was er ook nood aan heel wat nieuwe features die zowel naar hun medewerkers als hun klanten gericht zijn. Hiervoor hebben ze besloten om met Qite in zee te gaan om dit project tot een goed einde te brengen.

Performanter en gestroomlijnder

In een eerste fase werd de website gemigreerd van een on-site server naar de cloud. Hiervoor kozen we voor de oplossingen van Microsoft Azure. Backend werden nieuwe connecties opgezet en werd het oude CRM vervangen door Sitecore. Voor het ERP-systeem viel de keuze op SAP.

Een klantgerichtere aanpak

Op de nieuwe website bouwden we een portaal waar klanten van Matexi hun documenten en facturen kunnen beheren en bekijken. Door een integratie met het service management systeem 'TopDesk' verloopt het contact tussen de klanten en de klantenservice vlot en efficient.

Vereenvoudigde CMS Interface

Ook aan de interne medewerkers van Matexi werd gedacht. We implementeerden een nieuwe CMS-interface, waardoor content aanpassingen op de website een stuk eenvoudiger zijn geworden. Door de connectie met HubSpot verloopt de opvolging van prospecten snel en gestroomlijnd.

Meer info?

Bij Qite denken we graag mee over uw project! Op deze manier bouwen ook wij mee aan de toekomst van jouw bedrijf! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!