vdk bank

De Mobiele Banking Applicatie van vdk bank werd volledig onder handen genomen en vernieuwd in samenwerking met hun in-house development team

Bezoek de vdk bank website

We maken het verschil

vdk bank, een toonaangevende bank in België, had als voornaamste streven om hun mobiele bankapplicatie grondig te vernieuwen en te verbeteren, met als doel te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van hun klanten. Om aan de moderne eisen van de gebruikers tegemoet te komen, was het essentieel dat de app over uitgebreide functionaliteiten beschikte en een intuïtieve gebruikerservaring, waarbij zowel de functionaliteit als de visuele uitstraling volledig waren afgestemd op de hedendaagse wensen van de gebruikers.

Projectaanpak

Voor de realisatie van het project had vdk bank behoefte aan extra ondersteuning van hun in-house development team. Niet alleen om de nieuwe app te ontwikkelen maar ook te onderhouden en verder door te ontwikkelen. Qite versterkte als co-development partner in .NET de kennis en expertise van het vdk team.

Het project werd grotendeels remote ontwikkeld met een agile werking.  Extra focus ging naar de high-level securityprotocollen die eigen zijn aan de bankwereld.

Resultaat

Het resultaat was een hoogwaardige mobiele bankapplicatie die voldoet aan de behoeften van de klanten van vdk bank. De gebruikerstevredenheid werd afgetoetst en de app wordt geprezen voor zijn doordachte functionele vereisten en gebruiksvriendelijkheid. De app biedt een scala aan functies waarmee klanten snel en gemakkelijk hun bankzaken kunnen regelen. Het project werd binnen het gestelde budget en de gestelde tijdlijnen afgerond, en de samenwerking tussen vdk Bank en Qite was zeer succesvol.

 

 

Innovatief

De nieuwe mobiele bankapplicatie van vdk bank blinkt niet alleen uit op het gebied van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, maar ook op het vlak van prestatiesgebruikerservaring en beveiliging. Dankzij geoptimaliseerde prestaties kunnen klanten genieten van een snelle en naadloze gebruikerservaring, zelfs tijdens piekmomenten. De intuïtieve gebruikersinterface maakt het navigeren door de app moeiteloos en plezierig, terwijl robuuste beveiligingsmaatregelen zorgen voor maximale bescherming van de persoonlijke gegevens van de gebruikers. Met de nieuwe mobiele bankapplicatie van vdk bank ben je verzekerd van een betrouwbarekrachtige en uiterst veilige manier om je financiële zaken te regelen, waar je ook bent.

Inmiddels heeft vdk bank nog andere webprojecten opgestart in samenwerking met Qite, wat duidt op een vruchtbare lange termijn partnership.

 

 

 

Meer info?

Ben je ook op zoek naar innovatieve software solutions? Wil je high-level websites of high-security applicaties gerealiseerd zien? Neem dan zeker eens contact met ons op en bekijk wat Qite voor jou kan betekenen.