Vervaeke

Zeker als grootste groothandelaar van aardappelen in België, heeft Vervaeke nood een volledig geautomatiseerde back-office. Een ERP op maat die de snelle groei van de organisatie ondersteunt.

Bezoek de Vervaeke website

Oplossing in het (werk)veld

Vervaeke is een aardappel-groothandelsbedrijf van de nieuwste generatie. De organisatie is gespecialiseerd in inkoop en verkoop van consumptie aardappelen voor industrie en exportbedrijven. Om alles in goede banen te leiden, hebben we innovatieve systemen ontwikkeld om zowel de order opvolging als de boekhouding te vereenvoudigen.

ERP

In de eerste fase hebben we een database ontwikkeld met Angular technologie om de facturatie en de opvolging van de orders te vereenvoudigen. Vroeger verliep dit manueel waardoor de verschillende afdelingen onderling moeilijk informatie konden uitwisselen. Nu is alles gestroomlijnd dankzij hun ERP.

Operationele werking

Om de operationele werking van het bedrijf te optimaliseren, ontwikkelden we een applicatie waarmee er via een mobiele app eenvoudig contracten kunnen afgesloten worden met boeren en fabrieken. De verkopers gaan bij de boeren en sluiten digitaal de contracten af. Ook de planning en opvolging van de opdrachten is gedigitaliseerd. Hierdoor stromen de afgewerkte opdrachten automatisch door naar de facturatie zodat de betaalopdrachten onmiddellijk verstuurd worden. Voor de boekhouding is er een integratie voorzien met de business software Exact Online.

Van Traditioneel naar hypermodern

Vervaeke is een mooi voorbeeld van een traditioneel bedrijf dat hypermodern wordt. De digitalisatie zorgt niet alleen voor een grote tijdsbesparing maar geeft ook overzicht op het hele proces. Rapportage en omzet kan in één oogopslag bekeken worden en de planning is geen eindeloos puzzelwerk meer. Qite is trots om pen en papier bij Vervaeke de deur uit te vegen en een digitale oplossing in de plaats te bedenken en ontwikkelen.

Meer info?

Is jouw bedrijf ook toe aan een stevige modernisatie? Verloopt alles ook nog via pen en papier in samenwerking met ingewikkelde Excel Documenten? Neem dan zeker eens contact met ons op en bekijk wat Qite voor jou kan betekenen.