Associated Weavers

Een doordacht opgezet Digitale Experience Platform voor een van de grootste tapijtproducenten van Europa met 17 prachtmerken. Multi-brand. Multi-site. Multi-language.

Bezoek de Invictus website

Tapijtmerk veegt de vloer aan met concurrentie

Associated Weavers is een op-en-top Belgisch bedrijf en één van de belangrijkste producenten van getuft kamerbreed tapijt. Door de ongekende groei van de afgelopen jaren was er dan ook nood aan een nieuwe website voor al hun brands. Met zeven merken verdeelt over twee verschillende regio’s, Europa en Het Verenigd Koninkrijk, heeft AW momenteel maar liefst 15 verschillende websites onder zich. Om hun websites per merk te ontwikkelen was Qite dé ideale partner.

Een stevige portie development kennis

Na een uitgebreide analyse hebben we de 15 nieuwe websites voor AW ontwikkeld op een webplatform dat zowel multi-brand als multi-language ondersteunt. Hierdoor is het nu mogelijk voor het interne webteam van Associated Weavers om moeiteloos aanpassingen zelfstandig door te voeren. Bovendien hebben we een aanvraagtool gebouwd waarmee zowel B2B- als B2C-klanten samples  kunnen aanvragen.

Een krachtig design

Alle merken van Associated Weavers kregen een krachtige, uitgesproken visuele identiteit die we vervolgens hebben geïntegreerd in de gebruiksvriendelijke websites. Het verrassende design zorgt ervoor dat elk merk zijn eigen unieke karakter behoudt, terwijl een uniforme uitstraling behouden blijft over alle websites heen.

Marketing Automation

Na de ontwikkeling van de websites konden we de digital marketing strategie uitrollen en hebben we een marketing automation tool geïmplementeerd. Hierbij kreeg elke conversie automatisch een gepaste vervolgactie, wat resulteerde in een versnelde conversie van leads naar klanten.

Meer info?

Ook nood aan een nieuw webplatform of koppeling met marketing automation tools? Qite helpt graag met de juiste analyse en digitale strategie. Neem contact met ons op!