Lineas

Voor de grootste private aanbieder in Europa van vrachtvervoer per spoor is een charismatische b2b website een must. Lineas biedt spoorproducten met complete logistieke oplossingen. Ook voor hun nieuwe platform kozen ze voor een samenwerking met Qite.

Bezoek de Lineas website

Op het juiste spoor

Het all-in-one webplatform van Lineas voldeed niet meer aan hun wensen en verwachtingen. Een meer flexibel CMS drong zich op. Om deze overgang te laten slagen, koos Lineas opnieuw voor een samenwerking met Qite: een b2b website voor complete logistieke oplossingen per spoor.

Requirements

Omdat Qite ook de vorige website van Lineas had doorontwikkeld, kenden we reeds goed hun business en verwachtingen voor een nieuwe website. Een uitgebreide analyse was daarom niet nodig, wel enkele hands-on workshops met diverse afdelingen om de gewenste navigatie en customer journey doordacht uit te tekenen.     

Development

Nadat de website strategie grondig was doorgesproken, bepaalden we in overleg de juiste website technologie. Die moet immers de digitale klantenbeleving optimaal ondersteunen, alsook de gebruiksvriendelijke contentinvoer van niet-IT medewerkers bij Lineas.   

Cloud migratie

Ook voor Lineas zette Qite een intelligent datacenter in de cloud op waar het beheer van de web applicatie veilig, snel en schaalbaar gebeurt. Zo kunnen hun geautomatiseerde bedrijfsprocessen op een moderne infrastructuur draaien.

Meer info?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe website partner? Wil je overschakelen naar een ander CMS systeem? Neem dan zeker eens contact met ons op en bekijk wat Qite voor jou kan betekenen.