Koning Aap

Een rebranding en een nieuwe website voor een loyale klant die onze samenwerking en expertise al meer dan 10 jaar waardeert.

Bezoek de Koning Aap website

Écht op reis!

Als specialist in verre reizen biedt Koning Aap - vanuit het hoofdkantoor n Amsterdam en het bijkantoor in Gent - prachtige groepsreizen naar werkelijk alle uithoeken van onze planeet. Al meer dan 10 jaar is Qite hun trusted advisor en loyale partner voor het design en development van de Adventure Specialist websites, klantenportalen, leveranciersportalen, reisbegeleidersportalen, en talrijke digitalisaties.

Redesign

De diverse componenten oogden wat log en kregen een hernieuwd, fris design. Niet alleen de naam blijft hangen, ook het logo is visueel sterk en geeft karakter. De unieke identiteit van Koning Aap als aanbieder van avontuurlijke groepsreizen naar verre bestemmingen, heeft een mooie uitstraling doorheen de makkelijk leesbare reispagina's.

Ontwikkeling met een missie

De nieuwe website scoort niet alleen qua appreciatie bij klanten of gebruikers, maar is ook een voltreffer in de zoekmachines. Zoals altijd geeft Qite bij de realisatie van een nieuwe website veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid ervan. 

Portaalsites

Qite verzorgt ook de verschillende Koning Aap portaalsites. Klanten, leveranciers en reisbegeleiders loggen elk in op een gepersonaliseerde self-service portaalsite. Vanuit een eigen, customized omgeving krijgen ze relevante informatie en documenten dankzij slimme communicaities en real-time data exchanges.

Meer info?

Ook nood aan een nieuw webplatform of portaalsite? Qite helpt graag met de juiste analyse en technologie. Neem contact met ons op!