VPK Group

VPK Group staat voor duurzame verpakkkingsoplossingen, 100% recycleerbaar. 

Bezoek de VPK website

Out of the box

Voor deze internationale leverancier van kartonnen verpakkingen ontwikkelt Qite zowel de corporate website als subsites en handige web applicaties die hun sales business efficiënt digitaliseren.

Websites

Qite staat niet alleen in voor de doorontwikkeling van de corporate VPK Group website, maar is trusted partner om razendsnel subsites op het platform uit te rollen. Een agency dus waarop je kan rekenen, zoals je mag verwachten.

Ideabook applicatie

Qite ontwikkelde tevens het VPK Ideabook, een digitaal platform vol inspirerende ideeën van de VPK designers. Met het Ideabook presenteren de VPK sales hun innovatieve concepten, en worden de VPK creaties en expertise efficiënt gedeeld binnen en buiten de organisatie.

Datacenter migratie

VPK Group kiest de knowhow van Qite om hun datacenter te migreren naar een cloud solution. Een performante infrastructuur opzetten en beheren met innovatieve software vereist een modern onderkomen, snel, veilig, schaalbaar en betrouwbaar.

Meer info?

Ben je ook op zoek naar een snelle en efficiënte manier om je website te ontwikkelen? Wil je overschakelen naar een ander CMS systeem? Neem dan zeker eens contact met ons op en bekijk wat Qite voor jou kan betekenen.