Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Er ging iets fout. Probeer het later nog eens opnieuw, of stuur ons een mailtje.
Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de laatste trends en weetjes.

The heART of Engagement

Concept, digitale strategie, development

Voor klanten wereldwijd staat de naam Krauthammer synoniem voor blijvende gedragsverandering. Bij hun leertrajecten (zowel op maat van organisaties of voor individuen) gaat het niet om het toepassen van de laatste leertrends en hypes; het gaat om het begrijpen hoe mensen leren en welke stappen, methodieken en tools het meest effectief zijn om mensen in een bepaalde context te doen leren. Krauthammer gebruikt daarvoor een zeer effectieve leermethode.

Krauthammer was op zoek naar een nieuwe digitale partner om hun Sitecore CMS optimaal te ondersteunen en professioneel verder door te ontwikkelen. Ze kozen voor Qite omwille van onze Sitecore expertise en opmerkelijke flexibiliteit en service.

Qite was voor ons de logische keuze omdat ze de juiste Sitecore expertise combineren met een manier van werken die perfect aansluit bij onze behoeften: transparante, efficiënte en snelle interventies afgestemd op de pieken en dalen van onze business zonder vaststaande verplichtingen.

Maarten Poot, Marketing Manager bij Krauthammer

Internationalisering

Qite erfde de broncode. Onze Sitecore-specialisten implementeerden deze en mits de nodige aanpassingen (de site moest eerst stabiel gemaakt worden) bouwden we hierop verder. In het gebruiksvriendelijke Jira worden tickets geprioriteerd. Krauthammer koos voor de schaalbaarheid van het Sitecore CMS dat zo kan meegroeien met de organisatie. Met deze toekomstgerichte keuze breidde Qite het aantal features en functionaliteiten flink uit.

Performantie-optimalisaties & hogere conversies

Zo werd de ‘Open Programmes Search & Book’ module volledig herwerkt en performanter gemaakt met als doel een hogere conversie. Ook personalisatie en ROI driven campagnes zijn onderdeel van het gekozen marketingtraject.

Meer conversies, meer sales

Krauthammer capteert elke digitale interactie van de klant met het Sitecore Experience Platform en segmenteert de informatie op basis van regels en gedragsdoelstellingen. Het laat hen toe een 360 graden beeld te krijgen en zo gepast in te spelen op de interesses en wensen van hun klanten. Datagestuurde marketing met als doel een persoonlijke, zinvolle en relevante klantervaring met jouw merk is immers waar het bij Sitecore om draait.

De herwerking van de ‘Open Programmes Search & Book’ resulteerde in meer conversies dankzij een snellere vindbaarheid, makkelijker overzicht en optimale filtermogelijkheden.

Sitecore als krachtig CMS-systeem
360° klantensegmentatie
Optimalisaties & performance-gains
Vergaande Marketing Automation