Umbraco CMS

Hét open-source platform voor flexibiliteit en gebruiksgemak

Umbraco is een .NET open-source CMS platform waar flexibiliteit en gebruiksgemak samenkomen. Het CMS is flexibel, intuïtief, biedt tal van (uitbreidings)mogelijkheden, en wordt geroemd door contentbeheerders, marketeers en webmasters voor het opvallende gebruiksgemak.

De Umbraco Certified Developers van Qite zetten Umbraco CMS in voor ontwikkelen van websites, portalen en maatwerkapplicaties. De grote flexibiliteit van het platform laat toe een performant web ecosysteem uit te bouwen op maat van jouw organisatie.

Contentbeheer zonder technische kennis

De zeer gebruiksvriendelijke interface van Umbraco en krachtige toolset aan cms functionaliteiten zorgen voor een plezierige gebruikerservaring. Met een intuïtieve drag-and-drop editor kun je content eenvoudig aanpassen en pagina's opmaken zonder technische kennis of langdurige training.

De spil van je marketing architectuur

Het uitgebreide versie- en gebruikersbeheer, multi-site, meertaligheid, modulaire componenten, automated image cropper, multi-device (responsive) previewfunctie… Het Umbraco CMS is geschikt voor elk type bedrijf en website. Elk design kan vertaald worden naar een Umbraco-applicatie.

Koppel eenvoudig met externe applicaties

De uitbreidingsmogelijkheden van Umbraco zijn eindeloos. Via standaard plug-ins of op maat gemaakte koppelingen integreren we met je ERP, CRM en marketing tools. Zo bouwt Qite een performante webstructuur op maat van jouw organisatie.

Veilig en altijd up-to-date

Umbraco is gebouwd in het .NET framework van Microsoft en is daarom snel, betrouwbaar, flexibel en erg veilig. Uprades van features en veiligheidsupdates worden automatisch doorgevoerd op je website. Zo blijf je steeds beschermd meegroeien.

Open-source, geen licentiekosten

Umbraco is een open-source CMS met een actieve community wereldwijd die de software non-stop doorontwikkelen en bijzonder performant houden. Daarom is er geen SaaS licentieformule en betaal je als gebruiker geen maandelijkse licentiekost.

Headless met Umbraco Heartcore

Umbraco Heartcore is het headless CMS van Umbraco waarbij de content gescheiden wordt van de presentatielaag. De back-end (het CMS) fungeert enkel als content repository en pusht content naar de front-end website of applicatie. Meer info over Umbraco Heartcore vind je hier.

Website migratie van of naar Umbraco

Maak je gebruik van een ander CMS en wil je migreren naar Umbraco? Qite zorgt voor naadloze migratie (met eventueel het overnemen van de hosting). Content overzetten hoef je niet manueel te doen: wij doen dat via een op-maat-gemaakte koppeling.

Voordelen van een Umbraco CMS website met Qite

Samen een gesprek plannen? Contacteer ons