Sitecore

Composable DXP voor high-level context marketing

Sitecore biedt end-to-end software met geavanceerde tools om de digitale interactie tussen jouw merk en jouw klanten te optimaliseren. Dankzij contextuele marketing lever je gepersonaliseerde content op het juiste moment en bouw je een persoonlijke, zinvolle relatie op met jouw klanten.

Als Sitecore Specialist realiseert Qite al meer dan 10 jaar Sitecore implementaties en integraties. Onze ervaren Sitecore developers en marketeers ontwikkelen Sitecore websites met reusable content die je omnichannel kan inzetten voor unieke, digitale klantenervaringen.

Een headless Web Content Management systeem

Beheer content voor al je merken vanuit één database en push web content naar meerdere websites, in verschillende talen, op elk device. Content wordt immers losgekoppeld van presentatie zodat je volop kan focussen op de creatie van unieke klantervaringen.

Customer intel voor data-driven marketing

Verzamel, combineer en analyseer informatie over de interactie van elke individuele klant met jouw merk. Alles in real-time. Segmenteer in één big data marketing database op basis van regels, profiling en persona’s, en krijg zo een 360 graden zicht op jouw klant.

Omnichannel marketing automation

Sitecore is het hart van je omnichannel digital marketing strategie. We combineren real-time data en content om interacties te automatiseren. Gebruik alles wat je weet over je klanten en hun interacties met jouw merk en stem je messages perfect af hun wensen en verwachtingen.

Gepersonaliseerde content

Elk bezoek, elke pagina, elke klik: het kan met Sitecore allemaal gepersonaliseerd worden op basis van regels, workflows, een device, tijdstip, of locatie. Zo verhoog je de relevantie van je website.

Cross-channel delivery

Met Sitecore verstuur je dynamisch relevante web content op elk ogenblik via elk kanaal. Speel in op elk touch point van de customer journey en maak van high-level context marketing een speerpunt.

Sitecore Digital Experience Platform (DXP)

Of je nu de Sitecore Experience Manager als WCM implementeert, alle mogelijkheden wil benutten van het modulaire Sitecore DXP, Sitecore Experience Commerce inzet voor je online sales, of via de Sitecore Email Experience Manager (EXM) je e-mail marketing stroomlijnt, Qite helpt je de juiste keuzes te maken.

Sitecore XM Cloud

Sitecore Experience Manager Cloud (XM Cloud) is de nieuwste innovatie van Sitecore en is een volledig beheerd composable platform voor webmasters en marketeers om efficiënt high-level en omnichannel ervaringen te lanceren met behulp van het Sitecore SaaS headless CMS. Meer info vind je hier.

Voordelen van je Sitecore implementatie met Qite

Samen een gesprek plannen? Contacteer ons