Sitecore XM Cloud

Het platform voor ongeëvenaarde Digitale Ervaringen

Sitecore Experience Manager Cloud (XM Cloud) is een volledig beheerd self-service deployment platform voor webmasters en marketeers om efficiënt high-level en omnichannel ervaringen te lanceren met behulp van Sitecore's SaaS headless CMS.

Qite, jouw partner voor digitale transformatie, is specialist in geavanceerd platformen. Met het krachtige Sitecore XM Cloud biedt je aan jouw klanten ongeëvenaarde digitale ervaringen en gepersonaliseerde content op basis van hun gedrag, interesses en voorkeuren.

Experience Platform

Het Sitecore Experience Platform (XP) is een digitale marketing hub waarin klantgegevens, AI en marketing automatisering gecombineerd worden om wervende, relevante, en consistente klantenervaringen te bieden voor elke bezoeker op elk device.

Experience Manager

Geen customer experience zonder content. Sitecore XM is een krachtig en intuïtief SaaS headless CMS dat losstaat van de front-end website en waarin je flows en experiences eenvoudig kan creëren en beheren via verschillende kanalen en apparaten.

Managed Cloud

Sitecore Managed Cloud hosts, monitort, beheert en onderhoudt actief de installatie van het Sitecore Experience Platform (XP) en Sitecore Experience Manager(XM) zodat je geen infrastructuur hoeft te installeren of te onderhouden. Upgrades gebeuren automatisch.

360-graden klantbeeld

Het Sitecore XM Cloud platform consolideert gegevens van verschillende kanalen en creëert een totaalbeeld van het gedrag en de behoeften van jouw klanten. Met geavanceerde analytics kan je de prestaties van jouw content en campagnes meten en optimaliseren.

Naadloze multichannel

Het platform maakt het gemakkelijk om content te beheren en te delen over verschillende kanalen, waardoor je een consistente en naadloze ervaring kunt bieden aan jouw doelgroep of ze nu op je website, hun tablet of smartphone online zijn.

Het gemak van de cloud

Geen on-premise infrastructuur want gehost en dus makkelijk schaalbaar in de cloud. Sitecore XM Cloud doet automatische updates en patches, waardoor uw website continu up-to-date blijft met de nieuwste functies en beveiligingsfixes.

Geef jouw merk een digitale boost

Gebruiksvriendelijk contentbeheer, innovatieve workflows, eenvoudig componenten bouwen, hoge connectiviteit, uitgebreide marketing features, ingebouwd release management... Sitecore pakt uit met XM Cloud als composable Digital Experience Platform (DXP).

Voordelen van Sitecore XM Cloud met Qite

Samen een gesprek plannen? Contacteer ons