Travelworld

Voor deze Oostendse touroperator, al dertig jaar specialist in exclusieve vliegvakanties, is Qite vaste digitale partner: we ontwikkelen de website, koppelen API's, schrijven software op maat en automatiseren werkprocessen.

End-to-end travel software

Wat begon met een nieuwe website, is gaandeweg uitgegroeid tot een succesvol partnership op lange termijn. Qite digitaliseert en automatiseert de bedrijfsprocessen van Travelworld met customized travel software oplossingen die de klantbeleving personaliseren, de communicatie optimaliseren, en de administratie vereenvoudigen.

Unieke klantenbeleving

Travelworld staat voor een onberispelijke, uitzonderlijke service. Qite ondersteunt deze menselijke touch door technologie die tal van operationele flows faciliteert. Zo worden manuele taken, die vaak tijdrovend en gevoelig zijn voor menselijke fouten, geautomatiseerd en kunnen medewerkers zich volop focussen op klantenservice.  

Operationele flows

Work smarter, not harder, is een gekende spreuk die we doorheen de jaren bij Travelworld systematisch hebben toegepast. Het sterk uitgebouwde customized platform kan zelfs de meest complexe pricings en dossiers aan. En dit alles met een gebruiksvriendelijke interface. 

APi hub

Het aanbod van diverse third-party API aggregatoren (zoals bvb luchtvaartmaatschappijen) werd ontsloten dankzij diverse koppelingen met leveranciers van over de hele wereld, terwijl de uniformiteit van de gebruiskersbeleving identiek blijft. Een intelligent caching systeem zorgt voor snelheid en performantie. 

Meer info?

Ben je ook op zoek naar innovatieve travel software? Heb je genoeg van gefragmenteerde technologieën en wil je de data van je systemen met elkaar connecteren om te automatiseren? Neem dan zeker eens contact met ons op en bekijk wat Qite voor jou kan betekenen.