Remotec

Als totaalaanbieder van industriële apparatuur en signalisaties heeft Remotec een zeer divers en gespecialiseerd aanbod. Qite stind in voor website, webshop en slimme marketing automation.

Bezoek de Remotec website

Een uithangbord voor uithangborden

Remotec is een belangrijke speler op het vlak van signalisaties, wegmarkeringen en infrastructuurwerken voor bedrijfsterreinen. Door de jaren heen heeft het bedrijf verschillende divisies uitgebouwd: Remotec Industries, Remotec Signs & Publicity, Remotec Infra, Remotec Led en Remotec Re-Charge. Remotec wou al deze onderdelen en specialisaties duidelijk weergeven aan de hand van een Corporate Website met een webshop ter aanvulling.

Remotec

Een overzichtelijke website

Remotec heeft zeer diverse producten gaande van wegmarkeringen tot uithangborden. Ze wouden deze producten duidelijk weergeven op de website. We ontwikkelden een duidelijke corporate website die alle producten omvat en waar de bezoeker een duidelijk onderscheid kan zien tussen de verschillende merken. Daarnaast hebben we de SEO grondig onder handen genomen en search advertenties en display advertenties opgezet.

Product finder

Om een juist antwoord te kunnen bieden op de vraag welke projector nu geschikt is voor welk project hebben we ook een product finder ontwikkeld. Hierdoor hoeft de bezoeker niet urenlang doorheen de website te scrollen of elke productfiche door te nemen op zoek naar het juiste antwoord op zijn of haar vraag. De product import maakt het dankzij Umbraco en U-commerce mogelijk om automatisch nieuwe producten te importeren.

Verschillende versies voor verschillende landen

Remotec heeft zijn corporate website gericht op België maar is ook actief in onze buurlanden. Hiervoor zijn er specifieke website versies gebouwd die aangepast zijn aan de noden van deze landen met dezelfde corporate identity en de nodige informatie voor de diensten die aangeboden worden in deze landen.

Meer info?

Kent jouw bedrijf ook een enorme groei maar kan jullie website niet altijd volgen? Of willen jullie ook meerdere landen aanspreken of communiceren in diverse talen op jullie website? Ook op zoek naar een gepaste oplossing voor uw uitgebreid productassortiment? Qite heeft steeds een oplossing op maat van jouw bedrijf. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jullie kunnen betekenen.