Pegase

Als icoon in de wereld van luxereizen koos Pegase voor een mooi vormgegeven website in combinatie met een gespecialiseerd, flexibel en geintegreerd boekingsplatform.

Bezoek de Pegase website

Dromend de wereld rond met Pegase

Pegase is een icoon in de wereld van luxereizen in België. Tot 2018 was Pegase was een dochterbedrijf van het voormalige internationale Thomas Cook. Vanaf de onafhankelijkheid wou Pegase uitpakken met een nieuwe kwaliteitsvolle website vol beleving. Een gespecialiseerde en geïntegreerde boekingsmodule was van zeer groot belang!

Realtime search & bookingsengine

We hebben een realtime search & bookingsengine geïmplementeerd in hun website. Naast een uitgebreide en dynamische package zijn er verschillende filters, landingspagina’s en bestemmingen met elkaar in contact gebracht. Bezoekers kunnen vergelijken en zo vlot hun droomreis boeken.

Vereenvoudigde werkprocessen

Voor Pegase hebben we een volledige workflow automatisatie ingevoerd waardoor menselijke fouten vermeden worden en er tijd vrijkomt voor andere urgenties. We hebben dit gedaan door alle data binnen het webplatform te connecteren op 1 platform.

Intelligente SEO-strategie

Nadien hebben we de SEO-strategie per webpagina onder de loep genomen. De juiste keywords werden ingevoerd, titels en ALT-tags werden aangepast en waar nodig herschreven we enkele teksten. Hierdoor behaalden ze een goede SEO score en waren ze niet meer afhankelijk van SEA.

Meer info?

Ook op zoek naar een geïntegreerde bookingsengine? Of heeft jouw organisatie een Sitecore project maar nog geen geschikte partner? Neem contact op met ons en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!