Find My Programme

Het online educatieportaal dat de juiste studiekeuzes voorstelt voor on-line en on-campus leren, én dat gemaakt werd door Qite. De juiste technologiekeuzes en methodiek op maat van de organisatie.

Bezoek de Find My Programme website

Website ontwikkeling in sneltempo

Sheetal is een echte wereldburger met werkervaring in India, Het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Enkele jaren geleden kwam ze op het idee om jongeren te helpen met de juiste keuze te maken in hun studies. Samen met haar collega barbara, startten ze vorig jaar Find My Programme, een online platform waar jongeren van over de hele wereld zichzelf kunnen matchen met een opleiding. Ze kwamen bij ons aankloppen om hun website over te nemen en om te zetten naar een nieuwe back-end.

Umbraco, een logische beslissing

De website was oorspronkelijk ontwikkeld in een custom CMS systeem met verouderde technologie. Aangezien het CMS niet in de markt ondersteund werd, hebben we de nieuwe website op een opensource CMS gebouwd, Umbraco. Voor de back-end hebben we gekozen voor de allernieuwste .net core technologie.

Een snelle vooruitgang

Sheetal kreeg van één dag op de ander bericht dat de huidige website binnen drie maanden ging verdwijnen. “Ik kende Qite nog van toen ik werkte voor Krauthammer. Zo vroeg ik of Qite ons snel uit de nood kon helpen. Op twee maand tijd was dit project afgerond en had Find My Programme een nieuwe website zonder problemen,” vertelt Sheetal.

Qite medewerkers

Vandaag werken we nog steeds samen met Qite. Ze bieden een snelle dienstverlening. Wanneer ik een vraag heb, organiseren ze meteen een Teams meeting. De Qite medewerkers zijn enorm eerlijk en betrouwbaar,” aldus Sheetal.

Meer info?

Ben je ook op zoek naar een snelle en efficiënte manier om je website te ontwikkelen? Wil je overschakelen naar een ander CMS systeem? Neem dan zeker eens contact met ons op en bekijk wat Qite voor jou kan betekenen.