SiteCore

Bij Qite geloven we in de kracht van Sitecore om jouw digitale ambities waar te maken. Als toonaangevend Digital Agency zijn we gepassioneerd door het creëren van op maat gemaakte, krachtige en boeiende digitale ervaringen met Sitecore als ons geheime wapen. Ontdek hoe Sitecore jouw online aanwezigheid kan transformeren en jouw merk naar nieuwe hoogten kan tillen.

  1. Sitecore Maatwerk

Onze technische experts zorgen voor een naadloze installatie van het Sitecore CMS, volledig afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. We hanteren korte sprints voor snelle oplevering en gegarandeerde kwaliteit.

  1. Audits

Wil je een grondige evaluatie van jouw Sitecore-platform? Wij voeren audits uit op verschillende gebieden, zoals architectuur, prestaties, codekwaliteit en beveiliging. Op basis van onze bevindingen bieden we concreet advies en oplossingen.

  1. Ondersteuning

Wij zorgen voor het onderhoud van bestaande Sitecore-platformen en bieden technische ondersteuning voor updates, beveiligingscontroles, prestatiebewaking en meer. Onze teams staan ook klaar om inhoudelijke vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over het gebruik van Sitecore als content editor.

  1. Marketing Automatisering

Wil je constant en relevant in contact staan met je klanten zonder voortdurende inspanning? Met Sitecore kan dat. Wij helpen je bij het automatiseren van interacties met persona's, journey mapping, leadscores, e-mails en rapportage.

  1. Integraties

Sitecore biedt een scala aan krachtige tools, en als je al andere platforms gebruikt, werkt Sitecore daarmee samen als een naadloze samenwerkingspartner. Dankzij een uitgebreid scala aan API-integraties kunnen we moeiteloos verbindingen tot stand brengen tussen verschillende systemen.

Hoe kunnen we helpen?

Heb je vragen omtrent onze diensten of wil je eens van gedachten wisselen over je huidige digitale strategie? Ambities om je bedrijf digitaal op de kaart te zetten, maar geen idee waar te beginnen? Laat je gegevens na en we nemen snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons