E-commerce

E-commerce verkoop is toegenomen met meer dan 500% in de afgelopen tien jaar. Deze enorme stijging van de omzet is een direct gevolg van de populariteit van e-commerce maar het is ook een gevolg van de toename van online marketing strategie.

Met zoveel manieren om jouw bedrijf online te promoten, kan het overweldigend zijn om te kiezen op welke je jou moet concentreren. Echter, het is als organisatie geen vraag meer of je aanwezig moet zijn op vlak van e-commerce. Het moet een automatische switch worden in jouw mindset om het e-commerce model toe te voegen aan het huidige bedrijfsproces.

Ben je klaar om de volgende 10 jaar te groeien? Dan ben je bij Qite aan het juiste adres. Samen met jou gaan we op zoek naar het juiste E-commerce platform en betalingsplatform die we kunnen integreren op een CMS systeem, bestaand of nieuw. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek.

Ben je niet meer tevreden van jouw huidige website? Of ben je nog tevreden maar is het systeem erachter verouderd? Ontdek dan hoe Qite jou kan helpen met de overdracht naar een nieuw platform.