Keuze technologie

Technologie staat niet stil. Wat gisteren nieuw was, is vandaag oud. Samen met jou gaan we na de analyse bepalen welke technologie aan je behoeften en noden voldoet.

We analyseren in een vorige stap de huidige technologie en kijken daarbij naar je website, data-beheer, CRM systeem, CMS systeem, automatiseringen, reporting tools, ... . Wat is aanwezig, wat niet? Wat moet anders? Aan de hand van die analyse gaan onze business analysten een roadmap ontwikkelen die ervoor zorgt dat we samen de juiste keuze kunnen maken.

Enerzijds maken we een keuze tussen het gebruik van een bestaande software of software op maat. Software is een breed begrip omdat heel veel mogelijk is. Alles begint met een idee. Vandaaruit gaan we bepalen of een standaard software voldoet aan jouw eisen, of we een software op maat moeten ontwikkelen of we gaan voor een combinatie van de twee. Indien je gebruik maakt van standaard software dan zal daar een licentiekost tegenover staan. Een systeem op maat wordt eigendom van je organisatie.

Anderzijds bepalen we ook met welk CMS systeem we zullen werken. Hiervoor kijken we naar de gebruiksvriendelijkheid, de features en stemmen we af op basis van het bestaand systeem.

Als laatste beslissen we in welke talen/frameworks we gaan programmeren.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.