Inbound marketing


Inbound marketing is het antwoord op de vraag ‘welke strategie genereert kwalitatieve leads en converteert hen naar klanten?’ Authentieke en relevante content staat hier centraal. Het is een synoniem voor lead generation marketing. Met jouw waardevolle content ga je aan de slag om advertenties op te stellen in Google of op social media kanalen gericht naar je gewenste doelgroep. Je voorziet je doelgroep van waardevolle content die inspeelt op hun interesses door hen iets bij te brengen of hen te helpen met hun aankoopbeslissing. Hierdoor trek je ze automatisch naar je website.

Onze digitale experten zijn gespecialiseerd in lead generation. We distribueren voor jou content via je website, social media kanalen en advertenties zoals Google Ads, Facebook en Instagram Ads, Linkedin Ads en e-mailmarketing. We voorzien je online acties van een relevante landingspagina met duidelijke call-to-actions om bezoekers om te zetten in leads. Bezoekers laten graag hun gegevens na in ruil voor waardevolle content (whitepapers, webinars, checklists …).

Nood aan meer leads of een duidelijke inbound marketing strategie? Neem alvast contact op met onze experten.

De eerste indruk maak je vaak via jouw website. Het is dus belangrijk om een aantrekkelijk webdesign te hebben. Ontdek hoe we jou kunnen helpen met een fris webdesign.