Digital marketing intelligence

Data en intelligentie zijn de sleutel tot succes in het digitale tijdperk. Met zoveel online kanalen die je kunt inzetten, moet je in staat zijn om uit al die kanalen en processen nieuwe kansen en inzichten te halen. Kan je dat niet, dan heb je een groot concurrentienadeel. Hier komt machine learning bij kijken.

Om waarde te halen uit jouw processen, moet je echter de juiste informatie op het juiste moment vastleggen, in een vorm die intuïtief is en bruikbaar voor je doeleinden. Daar komt Data intelligence bij kijken. Het is een proces waarbij we door middel van Analytics Intelligence inzichten halen die gebruikt kunnen worden om jouw diensten en bedrijfsprocessen te verbeteren en datagedreven beslissingen te nemen.

Wanneer je naar gegevens en informatie kijkt, begin dan met na te denken over wat voor soort informatie relevant is voor je organisatie. Is het financiële informatie? Heeft het betrekking op de verkoop? Is het klantgericht? Is het de verkoopopbrengst? Of misschien een andere maatstaf die van waarde is voor je onderneming?

Wil je vanuit data je bedrijfsprocessen optimaliseren en concurrentievoordeel halen? Contacteer onze experten en ga aan de slag met Data Intelligence.