User experience

User Experience maakt deel uit van onze nauwkeurige aanpak in webdesign. De gebruikerservaring of UX van jouw website wordt gedefinieerd als elke interactie die een gebruiker maakt met jouw product of dienst. Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites/webshops op maat van jouw eindgebruikers. In de analyse fase brengen we via marktonderzoek jouw doelgroep en hun behoeftes in kaart. Gebasseerd op deze informatie, ontwerpen we jouw gloednieuwe website.

De essentie van een UX-ontwerp is om een gemakkelijke, efficiënte, relevante en plezierige ervaring voor de eindgebruiker te creeëren. We doen dat door de juiste hoeveelheid dynamische content te integreren, een mooi herkenbaar design te ontwerpen , duidelijke call-to-actions te plaatsen en de website te optimaiseren voor mobiel. Een uitgelezen User Experience zorgt voor meer kliks en conversies. Wil je meer leads halen uit je website?

Wil je van jouw website een visitekaartje maken? Neem dan vandaag nog contact op met onze experten. Dankzij een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontdek je hoe Qite jou van dienst kan zijn.