Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Er ging iets fout. Probeer het later nog eens opnieuw, of stuur ons een mailtje.
Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de laatste trends en weetjes.

Dromend de wereld rond met Pegase

Digitale strategie, design, development, online marketing

Pegase is een icoon in de wereld van luxereizen in België. Tijdens het proces van het zich losmaken van het moederschip Thomas Cook koos Pegase voor Qite als digitale partner.

Pegase was oorspronkelijk een dochterbedrijf van het internationale Thomas Cook, maar in de loop van 2018 werd er beslist om het een compleet zelfstandig bedrijf te maken. Dergelijke projecten kosten tijd en energie, en Pegase voelde aan dat ze zouden baten bij een digitaal partnership.

Om de klanten van Pegase de kwaliteit en beleving te geven die ze gewend waren, was het essentieel dat er niet enkel een mooie website zou komen. Er was ook nood aan een gespecialiseerde en geïntegreerde boekingsmodule én SEO en SEA ondersteuning.

De nauwe samenwerking resulteerde in een website met een krachtige bookingsengine en een design dat Pegase weerspiegelt.

Steven, Zaakvoerder bij Qite

Integraties in Sitecore

Door de vraag om ook een geïntegreerde boekingsmodule te verwerken in de website, bracht al snel naar voor dat Sitecore het beste platform is voor hun noden. De expertise van Qite binnen Sitecore maakte ons tot een geschikte partner. De boekingsmodule moest verschillende filters, landingspagina’s en bestemmingen met elkaar in contact brengen zodat de bezoekers vlok hun droomreis konden vinden, vergelijken, en boeken. Dankzij meesterlijke combinaties gemaakt door onze developers werkt alles zoals gepland en gewenst.

Gedetailleerde optimalisatie

Het optimaliseren van de website was een project waar goed wat tijd voor werd uitgetrokken. Elke webpagina werd onder de loep gelegd, en de verschillende SEO analyses gedaan. Kernwoorden werden onderzocht, titels en teksten herschreven. Essentieel om organisch ook goed te scoren en niet enkel afhankelijk te zijn van advertenties. De volledige website is nu volledig SEO en klaar voor succesvolle SEA.

Een droom van een website

De website van Pegase verenigt alle elementen die gevraagd waren zonder compromissen te sluiten in design en gebruiksvriendelijkheid. De geïntegreerde boekingsmodule, krachtige ondersteuning van Sitecore, en de diepgaande SEO en SEA analyses en verbeteringen maken de website een droom.

Sitecore als krachtig CMS-systeem
Intelligente SEO- en SEA strategie
Dynamisch geïntegreerde bookingsengine
Diepgaande Marketing Automation