Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Er ging iets fout. Probeer het later nog eens opnieuw, of stuur ons een mailtje.
Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de laatste trends en weetjes.

Nieuw tapijtenmerk veegt de vloer aan met concurrentie

Web design, development, online marketing, social media strategie
Invictus Highlander, Invictus carpet and flooring

Invictus is een tapijtmerk die een steile opmars kent in heel wat tapijt-minnende landen. Sinds het ontstaan in 2015 blinken ze uit dankzij hun ongeëvenaarde kwaliteit en unieke branding. Door deze ongekende groei ontstond bij Invictus de nood aan een nieuwe website, ondersteuning bij online marketing en het uitbouwen van een sterkere aanwezigheid op sociale media. Hierbij hadden ze vooral oog op het Verenigd Koninkrijk, hun primaire markt.

Door hun keuze voor Qite als digitale partner kreeg Invictus meer tijd om zich te focussen op de ontwikkeling van nieuwe producten zoals "Luxury Vinyl Flooring". Ook voor dit project kozen ze voor een nauwe samenwerking met Qite, die de website en de online marketing voor dit nieuwe deelmerk onder handen nam. "Luxury Vinyl Flooring" kreeg net als Invictus een even sterke en unieke visuele identiteit die door Qite een mooie vertaling kreeg op de website.

Bedankt aan ieder binnen Qite die heeft meegeholpen
om het LVT verhaal tot een goed einde te brengen.

Koen, Webmaster bij Associated Weavers

Ijzersterk design, krachtige development.

Qite richtte zijn pijlen zowel op de front-end development en het web design als op de online marketing. Om het proces te stroomlijnen stond Qite in nauw contact Invictus vanaf het prille begin van het project. Regelmatige meetings, rapportering en structureel ingeplande telefoongesprekken hielden alle partijen in de loop. Deze transparante aanpak gaf Invictus het nodige vertrouwen in het ontwikkelingsproces en konden we samen toewerken naar het gewenste resultaat.

Van het eerste gesprek tot “live gaan”, en zelfs nu met de doorlopende online marketing en regelmatige follow-ups, heeft Qite elke inspanning gedaan om de Invictus visie voor ogen te houden. Zij hadden een duidelijk doel in gedachten, en Qite was blij om z’n steentje bij te dragen. Een duale website creëren met een gedeelde homepagina had zeker z’n uitdagingen, maar het team werkte met enthousiasme er aan mee. Alle essentiële informatie is nu makkelijk te vinden, de visuele identiteit komt duidelijk naar voren en de online aanwezigheid van Invictus is sterker dan ooit. Qite is dan ook trots om een digitale partner van Invictus te zijn!