Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Er ging iets fout. Probeer het later nog eens opnieuw, of stuur ons een mailtje.
Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de laatste trends en weetjes.

Prachtige totaalrenovaties van Inter Renoo, van afbraak tot heropbouw!

Concept, design, development
Inter Renoo is een renovatiebedrijf dat gespecialiseerd is in gyproc-, elektriciteits- en schilderwerken. Samen met de klant stellen zij het volledige plan van A tot Z op. Dat houdt in: afbraak, het totaaltraject en heropbouw. Doordat teams van Inter Renoo op verschillende locaties werken, op hetzelfde moment, was dan ook de vraag vanuit het management om een tool te ontwikkelen die de evolutie en het overzicht bij projecten kon bijhouden.
Zo moest het via deze tool makkelijk worden om op elk moment, voor elke werknemer, zijn overzicht op te roepen van onder meer dagtaken, tijdsregistratie en materiaalbeheer. Deze tool zou dan ook een cruciale stap zijn richting “paperless”, waar volledig gedigitaliseerde dossiers key zijn.

Opvolging en beheer van werven, taken en materiaal is nooit zo eenvoudig geweest. Deze webapplicatie brengt overzicht en maakt het mogelijk om interne processen nog beter te optimaliseren.

Steven, Zaakvoerder bij Qite

Specifieke taken zijn eenvoudig te maken en beheren

Allereerst werd een diepgaande analyse gemaakt van de huidige workflow en wat de requirements waren. Daarbij kwam al snel aan het licht dat structurering, opvolging en stroomlijning van de werven een belangrijk onderdeel waren. Specifieke taken, materiaalbeheer, tijdsregistratie per project, per werf, moesten eenvoudig aangemaakt en beheerd kunnen worden.

Concreet, visueel overzicht van planning en tijdsregistraties

Waar taken en opvolging in het verleden puur tekstueel waren en dus veel aan de verbeelding overlieten, besloten we om dit concreter te maken. Zo bouwden we dan ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen aan de tijdsregistraties. Hierdoor kan iedereen bij Inter Renoo, management of anders, steeds visueel en tot in detail aantonen hoe een taak geëvolueerd is.

Een totaaloplossing voor planningsbeheer

Management heeft door de nieuwe webapplicatie een tool in handen die de stand van zaken van alle werven, taken en materiaalbeheer, op elk moment en plaats beschikbaar maakt – waardoor toekomstige projecten nog beter begroot kunnen worden.

Krachtige applicatie in Microsoft’s Azure Cloud
Gebruiksvriendelijke en flexibele tijdsregistratie
Overzicht en beheer van werven, taken en materiaal
Beeldregistraties leiden tot concrete opvolging