Associated Weavers

Een doordacht opgezet Digitale Experience Platform voor een van de grootste tapijtproducenten van Europa met 17 prachtmerken. Multi-brand. Multi-site. Multi-language.

Bezoek de Invictus website

Tapijtmerk veegt de vloer aan met concurrentie

Associated Weavers is een op-en-top Belgisch bedrijf en één van de belangrijkste producenten van getuft kamerbreed tapijt. Door de ongekende groei van de afgelopen jaren was er dan ook nood aan een nieuwe website voor al hun brands. Met zeven merken verdeelt over twee verschillende regio’s, Europa en Het Verenigd Koninkrijk, heeft AW momenteel maar liefst 15 verschillende websites onder zich. Om hun websites per merk te ontwikkelen was Qite dé ideale partner.

Een stevige portie development kennis

Na een grondige analyse ontwikkelden we de 15 nieuwe websites van AW in Sitecore, zowel multi-brand als multi-language. Het is mogelijk voor het in-house webteam van AW om nu zelf eenvoudig aanpassingen door te voeren. Daarnaast bouwden we in Sitecore ook een request tool waarbij zowel B2B als B2C klanten samples kunnen aanvragen.

Een krachtig design

Alle AW merken kregen een even sterke en unieke visuele identiteit die we vertaalden in een website. De websites zijn gebruiksvriendelijk op alle vlakken. Dankzij design heeft elk merk een eigenheid gekregen maar bevatten alle webiste ook enige uniformiteit.

Marketing Automation

Na de ontwikkeling van de websites hebben we Hubspot geïntegreerd in Sitecore. Op die manier konden we voor elke website van AW een marketing automatisatiestrategie invoeren. Elke conversie kreeg een automatische actie als gevolg om zo leads sneller om te zetten in klanten.

Meer info?

Ook nood aan een nieuwe website of diverse Sitecore-uitbreidingen? Qite helpt graag met de juiste analyse en langetermijn IT-strategie. Neem contact met ons op!